Word bedrijfsvriend : steun als bedrijf

Als bedrijfsvriend van OLVG draag je bij aan impactvolle projecten binnen de gezondheidszorg in Groot-Amsterdam. Je gaat een samenwerking aan met OLVG. Een betrouwbare, dynamische zorgorganisatie die midden in de maatschappij staat, een goede naam heeft en altijd met de zorg van de toekomst bezig is. Daarbij heeft OLVG een groot bereik vanwege de grote patiëntenstromen: inclusief naasten en bezoekers ontvangt OLVG dagelijks duizenden mensen.

Bedrijfsvriend word je met een structurele, meerjarige donatie vanaf € 1.500 per jaar. Eén groot project omarmen? We maken graag samen een op maat gemaakt pakket voor een partnership. Als bedrijf is het fiscaal gunstig doneren aan Vrienden van OLVG vanwege de ANBI-status van de vriendenstichting. Deze bedrijven gingen je voor.

Meer weten?

Vraag onze brochure op of maak een afspraak.

Direct doneren als bedrijf?

Wil je direct een zakelijke gift doen aan stichting Vrienden van OLVG? Dat kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of een succes van je bedrijf. Vaak is je bedrijfsgift ook fiscaal aftrekbaar. Elke donatie helpt en komt ten goede aan nog betere zorg voor patiënten van OLVG. Vul ons donatieformulier in via onderstaande doneerknop.

Doneer nu

De informatie op deze pagina is afkomstig van Stichting Vrienden van OLVG. Laatst gewijzigd: 7 februari 2024.