Vrienden van OLVG aanwezig op Restart a Heart day, zaterdag 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober 2024 organiseert OLVG samen met politie, ambulance en brandweer voor de zevende keer de Restart a Heart Day in het Oosterpark. Tijdens deze dag leren Amsterdammers gratis reanimeren. De Vrienden van OLVG zijn ook aanwezig op deze bijzondere dag in het Oosterpark. Voor iedereen die meer te weten wil komen over het mooie werk dat de stichting doet voor patiënten en bezoekers van OLVG.

Voor wie is de Restart a Heart Day bedoeld?

Voor iedereen tussen de 6 tot 106 jaar. Bij vorige edities schreven mensen zich in omdat ze al langer de vaardigheid wilden leren, of omdat ze net bij een reanimatie aanwezig waren geweest en merkten dat ze niet wisten hoe te handelen. Maar er komen ook mensen die ooit zijn gereanimeerd en het overleefd hebben en het nu zelf ook willen kunnen.

Wat kunnen de bezoekers aan Restart a Heart Day verwachten?

Het is een korte kennismaking waarbij de basis van reanimeren wordt geoefend: het herkennen, het alarmeren, het opstarten en de AED aansluiten.

De Vrienden van OLVG zijn tijdens deze dag ook te vinden in de inschrijftent. Je kunt hier kennismaken met het team en meer informatie krijgen over het werk dat de stichting doet  en de mooie projecten die nu lopen. Op zaterdag krijgt iedereen die Vriend wordt of een donatie doet aan de Vrienden een klein cadeautje! Zien we je daar?

Details
Zaterdag 12 oktober van 12.00 – 17.00 uur
In het Oosterpark in Amsterdam, bij de Muziekkoepel.

Je kunt je hier aanmelden voor deelname aan een van de workshops.