Studio Wiegers steunt Vrienden van OLVG

Flyer vrienden van OLVG

Studio Wiegers, het ontwerpbureau voor visuele communicatie is onze nieuwe bedrijfsvriend. 

Zoemende bijenkorf van zorg

Goed design, heldere communicatie is van groot belang in een ziekenhuis. Hét goede doel van dat ziekenhuis moet daar naadloos op aansluiten. Voor OLVG altijd een uitdaging; er wordt zorg verleend aan 187 verschillende nationaliteiten.

Dagelijks ontvangt het ziekenhuis duizenden bezoekers en er werken ruim 6.000 mensen. Hoe breng je, aan al deze verschillende doelgroepen een (fondsenwervende) boodschap zo helder mogelijk over en houd je de stijl menselijk en herkenbaar?

Studio Wiegers is sterk in het visualiseren van informatie. Al vele jaren maakte de studio vele iconen voor OLVG, zoals voor Voeding in OLVG . Nu helpen zij ook Vrienden van OLVG om deze krachtige beeldtaal bij verschillende communicatiemiddelen in te zetten.

Met oog voor een juiste balans: een mooi ontwerp alleen is niet genoeg. Een uiting is pas geslaagd als de boodschap ook aankomt bij de doelgroep en deze, desgewenst, tot actie aanzet.

In dit geval dus vrienden en donateurs werven, boeien en binden. En dat lukt! Vrienden van OLVG zijn dankbaar voor deze sterkte partnership en zien uit naar meer werk van dit creatieve bureau. Lees en zie meer:

https://www.studiowiegers.nl